Πολιτική Απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου σας μας ενδιαφέρει

Στη Workathlon, η θεμελιώδης φιλοσοφία μας είναι “πρώτα τα μέλη”. Με βάση αυτήν την ιδέα λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο συλλέγουμε και σεβόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω πολιτική για να είμαστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι και πιο απλοί. Στόχος μας είναι να αισθάνεστε εσείς – τα μέλη μας – πάντα ενήμεροι και σιγουροι σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από τη Workathlon.

Εισαγωγή
Τελευταία αναθεώρηση 20 Σεπτεμβρίου 2018

Είμαστε ένα κοινωνικό δίκτυο και μια online πλατφόρμα για επαγγελματίες.

Η αποστολή της Workathlon είναι να συνδέσει τους επαγγελματίες και τις εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, ώστε να είναι πιο παραγωγικοί και επιτυχημένοι. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες μας (“Μέλη”) μοιράζονται την επαγγελματική τους ταυτότητα, ασχολούνται με το δίκτυό τους, ανταλλάσσουν γνώσεις, δημοσιεύουν και προβάλλουν σχετικό περιεχόμενο και αναζητούν επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Το περιεχόμενο σε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας είναι επίσης ορατό σε μη εγγεγραμμένους χρήστες (“Επισκέπτες”). Πιστεύουμε ότι οι υπηρεσίες μας επιτρέπουν στα μέλη μας να ανταγωνίζονται αποτελεσματικά και να επιτυγχάνουν το πλήρες δυναμικό της σταδιοδρομίας τους. Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιχείρησής μας είναι η εστίαση πρωτίστως στα μέλη μας.

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιώντας τυποποιημένες διασφαλίσεις.

Μπορούμε να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τη συγκατάθεσή σας ή όπως απαιτείται από το νόμο, και θα σας ενημερώνουμε πάντα όταν προβούμε σε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η διατήρηση της εμπιστοσύνης σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας, επομένως τηρούμε τις ακόλουθες αρχές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα παρέχουμε σε τρίτους μόνο:

(1) με τη συγκατάθεσή σας.

(2) όπου είναι απαραίτητο για να εκτελέσετε τις οδηγίες σας.

(3) όπως είναι λογικά απαραίτητο για να σας προσφέρουμε τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά μας.

(4) όταν νομίζουμε εύλογα ότι απαιτείται από το νόμο, την κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία. ή

(5) όπως απαιτείται για την επιβολή της Συμφωνίας Χρήσης ή για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της Workathlon, των Μελών και των Επισκεπτών μας, και του κοινού. Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλες δικλείδες ασφάλειας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των πληροφοριών σας σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για τη Workathlon.com και την εφαρμογή Workathlon για κινητά και όλους τους άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, πλατφόρμες προγραμματιστών και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Workathlon (συλλογικά οι “Υπηρεσίες”). Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιστασιακά και αν προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν, θα ειδοποιήσουμε μέσω της Υπηρεσίας μας ή με άλλα μέσα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές προτού συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Αν αντιτεθείτε σε οποιεσδήποτε αλλαγές, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Η συνέχιση της χρήσης των Υπηρεσιών μας μετά τη δημοσίευση ή την κοινοποίηση μιας ειδοποίησης σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε:
1.1. Ελεγκτές δεδομένων

Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για κάθε Μέλος ή Επισκέπτη. Συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας για να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και συναφή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του δικτύου σας και της παροχής επιχειρηματικών ευκαιριών.

Οι προσωπικές πληροφορίες που παρέχονται ή συλλέγονται από τις Υπηρεσίες μας ελέγχονται από την ELPAR S.A., Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, 15124, Ελλάδα. Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με την παροχή πληροφοριών σε εμάς ή με την εμφάνιση τέτοιων πληροφοριών στις Υπηρεσίες μας ή τη χρήση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και τη Συμφωνία Χρήσης, δεν θα πρέπει να γίνετε μέλος, να επισκεφθείτε τους ιστότοπους, τις εφαρμογές μας ή να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας. Εάν έχετε ήδη εγγραφεί, μπορείτε να κλείσετε τους λογαριασμούς σας. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους ακόλουθους τρόπους:

1.2. Εγγραφή

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό μαζί μας, συλλέγουμε πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασής σας).

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στη Workathlon, πρέπει να μας δώσετε τουλάχιστον το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και έναν κωδικό πρόσβασης και να συμφωνήσετε με τη Συμφωνία Χρήστη και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η οποία διέπει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες σας. Μπορείτε να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ροής εγγραφής (για παράδειγμα, τον ταχυδρομικό σας κωδικό, τον τίτλο εργασίας και την εταιρεία), για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να σας παρέχουμε περισσότερο προσαρμοσμένες υπηρεσίες (για παράδειγμα: πιο σχετικές διαφημίσεις και ευκαιρίες σταδιοδρομίας). Καταλαβαίνετε ότι, δημιουργώντας έναν λογαριασμό, εμείς και οι άλλοι θα μπορέσουμε να σας αναγνωρίσουμε από το προφίλ σας στη Workathlon. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας εάν αγοράσετε ορισμένες πρόσθετες υπηρεσίες.

1.3. Πληροφορίες Προφίλ

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν συμπληρώνετε ένα προφίλ. Ένα πλήρες προφίλ στη Workathlon που περιλαμβάνει επαγγελματικές λεπτομέρειες – όπως τον τίτλο εργασίας, την εκπαίδευση και τις δεξιότητές σας – σας βοηθά να είστε περισσότερο ορατοί από άλλους ανθρώπους για ευκαιρίες.

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε πρόσθετες πληροφορίες στο προφίλ της Workathlon, όπως είναι οι περιγραφές των δεξιοτήτων σας, της επαγγελματικής σας εμπειρίας και του εκπαιδευτικού προφίλ σας. Μπορείτε να αναφέρετε τιμητικές διακρίσεις, βραβεία, επαγγελματικές συνεργασίες, συμμετοχές σε ομάδες, στόχους δικτύωσης, εταιρείες ή άτομα που ακολουθείτε και άλλες πληροφορίες και είδη περιεχομένου. Με την επιφύλαξη των ρυθμίσεων που επιλέγετε, οι διασυνδέσεις σας ενδέχεται να παρέχουν συστάσεις για εσάς. Η παροχή πρόσθετων πληροφοριών σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε περισσότερο από τις Υπηρεσίες μας, βοηθώντας σας να εκφράσετε την επαγγελματική σας ταυτότητα, να βρείτε άλλους επαγγελματίες, ευκαιρίες και πληροφορίες, και να βοηθήσετε τους υπεύθυνους προσλήψεων και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες να σας εντοπίσουν. Επίσης, μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε διαφημίσεις και άλλο σχετικό περιεχόμενό σας εντός και εκτός των Υπηρεσιών μας.

1.4. Βιβλίο διευθύνσεων και άλλες υπηρεσίες που συγχρονίζονται με το LinkedIn

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν συγχρονίζετε περιεχόμενο που δεν είναι στο LinkedIn – όπως το βιβλίο διευθύνσεών σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι επαφές κινητής συσκευής ή το ημερολόγιο – με το λογαριασμό σας. Μπορείτε να καταργήσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας και οποιεσδήποτε άλλες συγχρονισμένες πληροφορίες όποτε θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κατάλογο διευθύνσεων ή τους “εισαγωγείς επαφών” (ή άλλες παρόμοιες λειτουργίες) για να μεταφορτώσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας στις Υπηρεσίες μας. Αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεφώνου) και τις χρησιμοποιούμε για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε και να αξιοποιήσετε τις επαφές σας σε σχέση με τις Υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας με τις υπηρεσίες μας, βοηθώντας σας να αναπτύξετε το δίκτυό σας, προσδιορίζοντας τις επαφές σας που είναι ήδη Μέλη των Υπηρεσιών μας, παρέχοντας ένα πρότυπο για την αποστολή προσκλήσεων εκ μέρους σας στις επαφές σας που δεν είναι Μέλη, και προτείνοντας άτομα που ίσως γνωρίζετε (ακόμα και αν δεν βρίσκονται στις επαφές σας) αλλά δεν έχουν συνδεθεί ακόμα με εσάς στις Υπηρεσίες μας (όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τις κοινές σας συνδέσεις ή κοινούς διαχειριστές, εργοδότες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους παρόμοιους παράγοντες).

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να δείξουμε σε εσάς και σε άλλα Μέλη ότι μοιράζεστε τις ίδιες επαφές που έχουν μεταφορτωθεί, οι οποίοι ενδέχεται να είναι ή όχι Μέλη.

Λάβετε υπόψη ότι όταν στέλνετε πρόσκληση για σύνδεση σε άλλο άτομο της Υπηρεσίας μας (μια “σύνδεση”) ή πρόσκληση για να συμμετάσχει στην υπηρεσία μας για να επικοινωνήσει μαζί σας, το άτομο αυτό μπορεί να έχει πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή, για προσκλήσεις μέσω SMS, ο αριθμός τηλεφώνου μπορεί να εμφανιστεί στην πρόσκληση. Μετά την αποστολή αυτών των προσκλήσεων, μπορούμε επίσης να υπενθυμίσουμε στους προσκεκλημένους σας την πρόσκλησή σας εξ ονόματος σας. Οι συνδέσεις σας στη Workathlon θα έχουν επίσης πρόσβαση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Κάνουμε άλλα εργαλεία διαθέσιμα για να συγχρονίζουμε πληροφορίες με τις Υπηρεσίες μας και μπορεί επίσης να αναπτύξουμε πρόσθετες λειτουργίες που επιτρέπουν στα Μέλη να χρησιμοποιούν το λογαριασμό τους σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες τρίτων. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές μας για κινητά σάς επιτρέπουν να συγχρονίζετε τα ημερολόγια, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τις εφαρμογές επαφών της συσκευής σας με τις Υπηρεσίες μας για να σας δείξουμε τα προφίλ των συμμετεχόντων στη συνάντηση, των ανταποκριτών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και των επαφών σας που υπάρχουν στη Workathlon.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα εργαλεία λογισμικού που σας επιτρέπουν να βλέπετε τα δικά μας αλλά και άλλα δημόσια στοιχεία των ανθρώπων με τους οποίους στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συναντιέστε, ώστε αξιοποιώντας τις Υπηρεσίες μας να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πληροφορίες και να αναπτύξετε το δίκτυό σας. Εάν παραχωρήσετε σε αυτά τα προϊόντα (κινητές εφαρμογές ή άλλες υπηρεσίες μας που συγχρονίζουν εξωτερικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου) το δικαίωμα πρόσβασης στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου σας, θα έχουν πρόσβαση και ενδέχεται να αποθηκεύουν ορισμένες από τις πληροφορίες κεφαλίδας email και ιστορικού ημερολογίου. Τα προϊόντα που συγχρονίζονται με εξωτερικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται επίσης να αποθηκεύουν προσωρινά το περιεχόμενο κρυφής μνήμης για λόγους απόδοσης, κατά τρόπο που δεν είναι δυνατή η ανάγνωση από εμάς και τους παρόχους υπηρεσιών μας.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες που ανεβάζετε ή συγχρονίζετε με τις Υπηρεσίες μας καλύπτονται από τη Συμφωνία Χρήστη και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Μπορείτε να καταργήσετε τις πληροφορίες σας με την κατάλληλη ευκολία χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες που διαθέτουμε ή σύμφωνα με την Ενότητα 3. Μπορείτε να διαγράψετε το βιβλίο διευθύνσεών σας και οποιαδήποτε άλλη συγχρονισμένη πληροφορία ανά πάσα στιγμή.

1.5. Εξυπηρέτηση πελατών

Όταν επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες υποστήριξης πελατών, ίσως χρειαστεί να έχουμε πρόσβαση στα μηνύματά σας, τις Ομάδες και άλλες συνεισφορές στις Υπηρεσίες μας και να συλλέξουμε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κατηγοριοποιήσουμε την ερώτησή σας, να απαντήσουμε σε αυτήν και, εάν χρειάζεται, να διερευνήσουμε τυχόν παραβίαση της Συμφωνίας Χρήστη ή αυτής της Πολιτικής Απορρήτου. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να εντοπίσουμε πιθανά προβλήματα και τάσεις και να προσαρμόσουμε τις απαντήσεις υποστήριξης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για διαφήμιση.

1.6. Χρησιμοποιώντας τους ιστότοπους και τις εφαρμογές της Workathlon

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τις Υπηρεσίες μας, χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για κινητά και αλληλεπιδράτε με τη διαφήμιση στις και από τις Υπηρεσίες μας.

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε (είτε ως Μέλος είτε ως Επισκέπτης) τους ιστότοπους, τις εφαρμογές μας, την τεχνολογία πλατφόρμας ή άλλες Υπηρεσίες. Για παράδειγμα, συλλέγουμε πληροφορίες όταν βλέπετε ή κάνετε κλικ σε διαφημίσεις στις Υπηρεσίες μας, πραγματοποιείτε αναζήτηση, εισάγετε το βιβλίο διευθύνσεών σας, συμμετέχετε σε ομάδες, συμμετέχετε σε δημοσκοπήσεις, εγκαθιστατέ ε μία από τις εφαρμογές μας για κινητά, βλέπετε περιεχόμενο, μοιράζεστε άρθρα στις Υπηρεσίες μας και κάνετε αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας μέσω των Υπηρεσιών μας. Εάν είστε συνδεδεμένοι στο workathlon.com, σε κάποια άλλη Υπηρεσία ή ένα από τα cookies στη συσκευή σας ταυτοποιήσει, οι πληροφορίες χρήσης και τα δεδομένα καταγραφής που περιγράφονται στην ενότητα 1.10 αυτής της Πολιτικής, όπως η διεύθυνση IP, θα συσχετιστούν από εμάς με το λογαριασμό σας. Ακόμη και αν δεν έχετε συνδεθεί σε μια Υπηρεσία, καταγράφουμε πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP.

1.7. Χρήση Υπηρεσιών και επισκέψεις σε Ιστότοπους τρίτων

Συλλέγουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας για να συνδεθείτε σε άλλους ιστότοπους ή υπηρεσίες και όταν βλέπετε ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν τα plugins και τα cookies.

Μας επιτρέπετε να λαμβάνουμε πληροφορίες όταν χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας για να συνδεθείτε σε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Επίσης, όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους που ενσωματώνει social plugins, λαμβάνουμε πληροφορίες που αυτές οι σελίδες έχουν φορτώσει στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Εάν είστε συνδεδεμένοι ως Μέλη όταν επισκέπτεστε ιστότοπους με τα plugins μας, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να σας προτείνουμε το προσαρμοσμένο περιεχόμενο. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να προσαρμόσουμε τις λειτουργίες που παρέχουμε σε ιστότοπους τρίτων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών από το επαγγελματικό σας δίκτυο και την ανταλλαγή πληροφοριών με το δίκτυό σας. Η διατήρηση αυτών των δεδομένων εξετάζεται στην Ενότητα 3.2. Μπορούμε να παρέχουμε αναφορές που περιέχουν συγκεντρωτικές πληροφορίες σχετικά με τις εμφανίσεις σε εταιρείες που φιλοξενούν plugins και παρόμοιες τεχνολογίες για να τους βοηθήσουν να μετρήσουν την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους, αλλά όχι τα προσωπικά δεδομένα.

Μας επιτρέπετε επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις και την αλληλεπίδραση σας με τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες των συνεργατών μας που περιλαμβάνουν τα cookies μας και παρόμοιες τεχνολογίες, εκτός και αν εξαιρεθείτε. Αν δεν είστε Μέλος, στηριζόμαστε στους online όρους μεταξύ εσάς και των συνεργατών μας.

1.8. Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών.

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωριστικών εφαρμογών για κινητά, για να σας μπορούμε να σας αναγνωρίζουμε σε όλες τις διαφορετικές Υπηρεσίες, να μάθουμε τα ενδιαφέροντά σας τόσο εντός όσο και εκτός των Υπηρεσιών μας, να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, να αυξήσουμε την ασφάλεια, να μετρήσουμε τη χρήση και την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών μας, και να εξυπηρετήσουμε τη διαφήμιση. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης και άλλων εργαλείων. Με την επίσκεψη στις Υπηρεσίες μας, συναινείτε στην τοποθέτηση cookies και beacons στο πρόγραμμα περιήγησης σας και στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται σε HTML, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, η οποία ενσωματώνει με παραπομπή την Πολιτική Cookies.

1.9. Τεχνολογίες Διαφήμισης και Web Beacons

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες διαφήμισης και διαύλους ιστού για τη συλλογή πληροφοριών. Σας δίνουμε έναν αριθμό τρόπων για να εξαιρεθείτε από τις στοχευμένες διαφημίσεις, μεταξύ άλλων μέσω του εικονιδίου Επιλογών Διαφήμισης που εμφανίζεται με τις διαφημίσεις που προβάλλουμε σε ιστότοπους τρίτων. Αν δεν θέλετε να παρακολουθήσουμε τη συμπεριφορά σας σε ιστότοπους τρίτων, μπορείτε να εξαιρεθείτε. Αν δεν επιλέξετε την εξαίρεση, συμφωνείτε με τη χρήση των beacons και άλλων τεχνολογιών διαφήμισης.

Στοχεύουμε (και μετράμε την απόδοση) των διαφημίσεων σε Μέλη, Επισκέπτες και άλλους, τόσο εντός όσο και εκτός των Υπηρεσιών μας, μέσω διαφόρων δικτύων διαφημίσεων και ανταλλαγών διαφημίσεων, χρησιμοποιώντας τα εξής, είτε ξεχωριστά είτε συνδυαστικά:

– Διαφημιστικές τεχνολογίες εντός και εκτός των Υπηρεσιών μας, όπως διαφημιστικοί φάροι (web beacons), εικονοστοιχεία (pixels), ετικέτες διαφημίσεων, cookies και αναγνωριστικά κινητής τηλεφωνίας, όπως επιτρέπονται από τις πλατφόρμες για κινητά, πληροφορίες προφίλ, επικοινωνίας και κατηγορίες επικοινωνίας που παρέχονται από τα Μέλη (για παράδειγμα, “διαχειριστές προϊόντων στο Τέξας”).

– Πληροφορίες που προέρχονται από το προφίλ ενός Μέλους (για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τους τίτλους εργασίας για να συναγάγετε την ηλικία, τη βιομηχανία, την αρχαιότητα και την κατηγορία αποζημίωσης ή τα ονόματα για να εξάγετε το φύλο).

– Η χρήση των Υπηρεσιών μας (για παράδειγμα, το ιστορικό αναζήτησής σας, το περιεχόμενο που διαβάζετε, ποιον ακολουθείτε ή σας παρακολουθεί, Συμμετοχή σε Ομάδες, ποιες σελίδες επισκέπτεστε, κάνοντας κλικ σε μια διαφήμιση Workathlon κ.λπ.) περιγράφεται στην Ενότητα 1.10.

– Πληροφορίες από τρίτους (π.χ. συνεργάτες διαφήμισης, εκδότες και aggregators δεδομένων) που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που προέρχονται από τα cookies (και παρόμοιες τεχνολογίες), το προφίλ σας και τη χρήση των Υπηρεσιών μας.


Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία με διαφημιζόμενους ή δίκτυα διαφημίσεων τρίτου μέρους για διαφήμιση χωρίς τη δική σας ξεχωριστή άδεια. Λάβετε υπόψη ότι, όπως περιγράφεται στην ενότητα 2.6, το προφίλ σας είναι ορατό σε άλλα Μέλη και μέσω δημόσιας αναζήτησης ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας. Επίσης, οι διαφημιστικοί συνεργάτες μπορούν να συσχετίζουν προσωπικά στοιχεία που συλλέγει ο διαφημιζόμενος απευθείας από εσάς με τα cookies και τις παρόμοιες τεχνολογίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, απαιτούμε συμβατικά από τους διαφημιζόμενους να λάβουν τη ρητή συγκατάθεσή σας προτού να το πράξουν.
Μπορούμε να σας παρουσιάσουμε χορηγούμενο περιεχόμενο στη ροή ενημέρωσης δικτύου (NUS), το οποίο θα χαρακτηριστεί ως περιεχόμενο με χορηγία και θα συμπεριφέρεται όπως άλλες ενημερώσεις NUS. Αν κάνετε κοινωνική αντίδραση (για παράδειγμα, αν σας “αρέσει” ή “σχολιάσετε” το χορηγούμενο περιεχόμενο), η δράση σας μπορεί να γίνει ορατή στο δίκτυό σας και σε άλλα Μέλη, στα οποία εμφανίζεται το χορηγούμενο περιεχόμενο, αφού έχετε ενεργήσει σε αυτό.
1.10. Αρχεία καταγραφής, διευθύνσεις IP και πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σας

Συλλέγουμε πληροφορίες από τις συσκευές και τα δίκτυα που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας.

Όταν επισκέπτεστε ή εγκαταλείπετε τις Υπηρεσίες μας (είτε ως Μέλος είτε ως Επισκέπτης) κάνοντας κλικ σε μια υπερ-σύνδεση ή όταν προβάλετε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους που περιλαμβάνει το πρόσθετο (plugin) ή τα cookies (ή παρόμοια τεχνολογία), λαμβάνουμε αυτόματα τη διεύθυνση URL του ιστότοπου από τον οποίο ήρθατε ή σε εκείνο στο οποίο κατευθύνεστε. Επίσης, οι διαφημιζόμενοι λαμβάνουν τη διεύθυνση URL της σελίδας στην οποία βρίσκεστε όταν κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση στις Υπηρεσίες μας ή μέσω αυτών. Επίσης, λαμβάνουμε τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (“IP”) του υπολογιστή σας ή του διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον ιστό, τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης ιστού, την κινητή συσκευή σας (συμπεριλαμβανομένου του αναγνωριστικού της συσκευής σας που παρέχεται από το λειτουργικό σύστημα της κινητής σας συσκευής), το λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας σας (εάν έχετε πρόσβαση στο LinkedIn χρησιμοποιώντας μια κινητή συσκευή) και το όνομα του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε δεδομένα τοποθεσίας που μας έχουν διαβιβαστεί από υπηρεσίες τρίτων ή από συσκευές με δυνατότητα GPS που έχετε ορίσει, τις οποίες χρησιμοποιούμε για την εμφάνιση τοπικών πληροφοριών στις εφαρμογές μας για κινητά και για λόγους πρόληψης απάτης και σκοπούς ασφάλειας. Οι περισσότερες κινητές συσκευές σάς επιτρέπουν να αποτρέψετε την αποστολή σε τρίτους δεδομένων θέσης σε πραγματικό χρόνο και, βεβαίως, θα τιμούμε τις ρυθμίσεις σας.

Στην περίπτωση των εφαρμογών Android που διαθέτουμε, θα ενημερωθείτε για τους τύπους δεδομένων (π.χ. τοποθεσία) που θα μας αποσταλούν. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή μας μετά από αυτήν την ειδοποίηση, επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να ενεργοποιήσουμε τις λειτουργίες εγγραφής ή προεπισκόπησης για εσάς (π.χ. εργασίες κοντά σας). Αν επιλέξετε να μην γίνετε Μέλος, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες.

1.11. Άλλα

Συνεχώς εκσυγχρονιζόμαστε ώστε να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες μας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργήσουμε νέους τρόπους για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.

Οι Υπηρεσίες μας είναι ένα δυναμικό, καινοτόμο περιβάλλον, που σημαίνει ότι προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις Υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. Συχνά εισάγουμε νέες δυνατότητες, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να οδηγήσουν στη συλλογή νέων πληροφοριών. Επιπλέον, νέες εταιρικές σχέσεις ή εταιρικές εξαγορές ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα νέα χαρακτηριστικά και ενδεχομένως συλλογή νέων τύπων πληροφοριών. Εάν αρχίσουμε να συλλέγουμε ουσιαστικά νέα είδη προσωπικών πληροφοριών και αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και θα σας ειδοποιήσουμε σύμφωνα με την Ενότητα 4.3.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία
2.1. Συγκατάθεση για την επεξεργασία του Workathlon Πληροφορίες για εσάς

Συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε στο προφίλ σας μπορούν να θεωρηθούν από άλλους και να χρησιμοποιηθούν από εμάς όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και στη Συμφωνία Χρήστη μας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε μπορούν να αποκαλύψουν ή να επιτρέψουν σε άλλους να αναγνωρίσουν πτυχές της ζωής σας που δεν αναφέρονται ρητά στο προφίλ σας (για παράδειγμα, η φωτογραφία σας ή το όνομά σας μπορεί να αποκαλύψει το φύλο σας). Παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες όταν δημιουργείτε ή ενημερώνετε το λογαριασμό και το προφίλ σας, αποδέχεστε ρητά και εθελοντικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της Συμφωνίας Χρήσης και αποδεχόμαστε ελεύθερα και συμφωνούμε με την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων με τους τρόπους που καθορίζονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου . Η παροχή σε εμάς κάθε πληροφορίας που θεωρείται “ευαίσθητη” από το εφαρμοστέο δίκαιο είναι απόλυτα εθελοντική από μέρους σας. Μπορείτε να αποσύρετε ή να τροποποιήσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των πληροφοριών που παρέχετε ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και της Συμφωνίας Χρήσης, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας ή το προφίλ σας στο Workathlon ή κλείνοντας Λογαριασμό Workathlon.

2.2. Επικοινωνίες Workathlon

Επικοινωνούμε μαζί σας χρησιμοποιώντας μηνύματα, e-mail και άλλους τρόπους εργασίας του Workathlon. Μπορούμε να σας στείλουμε μηνύματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των Υπηρεσιών, της ασφάλειας ή άλλων ζητημάτων που σχετίζονται με την υπηρεσία. Μπορούμε επίσης να στείλουμε προωθητικά μηνύματα στα εισερχόμενά σας Workathlon. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή.

Επικοινωνούμε μαζί σας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδοποιήσεων που δημοσιεύονται στους ιστότοπους ή εφαρμογές του Workathlon, μηνυμάτων στα εισερχόμενά σας Workathlon και άλλων μέσων που είναι διαθέσιμα μέσω των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων κειμένου για κινητά και των ειδοποιήσεων push. Παραδείγματα αυτών των επικοινωνιών περιλαμβάνουν: (1) επικοινωνίες καλωσορίσματος και εμπλοκής – που σας ενημερώνουν για τον καλύτερο τρόπο χρήσης των Υπηρεσιών μας, νέων δυνατοτήτων, ενημερώσεων σχετικά με άλλα Μέλη στα οποία είστε συνδεδεμένοι και των ενεργειών τους κλπ. (2) επικοινωνίες υπηρεσιών – αυτές θα καλύπτουν τη διαθεσιμότητα υπηρεσιών, την ασφάλεια και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία των Υπηρεσιών μας. (3) διαφημιστικές επικοινωνίες – αυτές περιλαμβάνουν τόσο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όσο και μηνύματα και ενδέχεται να περιέχουν διαφημιστικές πληροφορίες απευθείας ή εξ ονόματος των συνεργατών μας, συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών απασχόλησης και πληροφοριών από εταιρείες που προσλαμβάνουν. Αυτά τα μηνύματα θα σας αποσταλούν με βάση τις πληροφορίες προφίλ σας και τις προτιμήσεις μηνυμάτων. Παρακολουθούμε την ανοιχτή τιμή των μηνυμάτων σας για να παρέχετε το σκορ αποδοχής μηνυμάτων. Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επικοινωνίας σε οποιαδήποτε περίπτωση με την εγγραφή στο λογαριασμό σας και την αλλαγή των ρυθμίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εξαιρεθείτε από τα διαφημιστικά μηνύματα στέλνοντας ένα αίτημα. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων υπηρεσίας από εμάς.

2.3. Επικοινωνίες χρηστών

Με ορισμένες επικοινωνίες που στέλνετε στις Υπηρεσίες μας, ο παραλήπτης μπορεί να δει το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάποιες πληροφορίες δικτύου.

Πολλές επικοινωνίες που ξεκινάτε μέσω των Υπηρεσιών μας (για παράδειγμα, μια πρόσκληση που αποστέλλεται σε μη μέλος) θα αναφέρει το όνομα και την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κεφαλίδα του μηνύματος. Άλλες επικοινωνίες που ξεκινάνε μέσω των Υπηρεσιών, όπως ένα αίτημα για εισαγωγή, θα καταχωρήσουν το όνομά σας ως εκκινητή, αλλά δεν θα περιλαμβάνουν τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μόλις συνδεθείτε με ένα άτομο, ανεξάρτητα από το ποιος έστειλε την πρόσκληση, τα στοιχεία επικοινωνίας σας θα μοιραστούν με αυτό το άτομο.

Χρησιμοποιούμε την αυτόματη τεχνολογία σάρωσης για να προστατεύσουμε εσάς και άλλα μέλη. Τέτοιες τεχνολογίες ελέγχουν τους συνδέσμους και το άλλο περιεχόμενο στα μηνύματά σας, τις ενημερώσεις δικτύου και τις συνεισφορές του Ομίλου για να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε και να αποκλείσουμε κακόβουλους συνδέσμους και κακόβουλα προγράμματα,

2.4. Ανάπτυξη υπηρεσιών Προσαρμοσμένη εμπειρία

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που μας παρέχετε για να διεξάγουμε έρευνα και ανάπτυξη και να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας και να προσπαθήσουμε να το καταστήσουμε σχετικό και χρήσιμο για εσάς.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και το περιεχόμενο που μας παρέχετε εσείς και άλλα Μέλη για να διεξάγουμε έρευνα και ανάπτυξη για τη βελτίωση των Υπηρεσιών μας, προκειμένου να παρέχουμε σε εμάς και άλλα Μέλη και Επισκέπτες μια καλύτερη, πιο διαισθητική εμπειρία και να αυξήσουμε την συμμετοχή στις Υπηρεσίες μας και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες να έχουν οικονομικές ευκαιρίες.

Επίσης προσαρμόζουμε την εμπειρία σας και τις εμπειρίες των άλλων στις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας, ενδέχεται να εμφανίσουμε τα ονόματα και τις φωτογραφίες των νέων μελών που προσχώρησαν πρόσφατα στο δίκτυό σας ή των πρόσφατων ενημερώσεων από τις συνδέσεις και τις εταιρείες που ακολουθείτε. Προσπαθούμε να σας δείξουμε περιεχόμενο, όπως ειδήσεις και παρουσιάσεις, που σχετίζονται με εσάς, τον κλάδο ή το επάγγελμά σας. Χρησιμοποιούμε επίσης πληροφορίες και περιεχόμενο των μελών για προσκλήσεις και επικοινωνίες που προωθούν τις υπηρεσίες μας που είναι προσαρμοσμένες στον παραλήπτη.

2.5. Κοινή χρήση πληροφοριών με συνεργαζόμενους συνεργάτες

Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας στις διάφορες Υπηρεσίες μας, μεταξύ των εταιρειών της οικογένειας Workathlon.

Μπορούμε να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τις θυγατρικές μας εταιρείες (δηλαδή οντότητες που ελέγχονται, ελέγχονται ή υπό κοινό έλεγχο με την Workathlon) εκτός της οντότητας Workathlon που είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων σας (για παράδειγμα, η ELPAR SA μπορεί να μοιράζεται τις πληροφορίες σας με άλλες επιχειρησιακές οντότητες της ELPAR) εύλογα αναγκαία για την παροχή των Υπηρεσιών. Συμφωνείτε με αυτήν την κοινή χρήση.

2.6. Ανταλλαγή πληροφοριών με τρίτα μέρη

Οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε θέσει στο προφίλ σας και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύετε στο Workathlon μπορεί να το δουν άλλοι.

Δεν παρέχουμε καμία από τις μη δημόσιες πληροφορίες σας (όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή όπως περιγράφεται στις Ενότητες 2.6 και 2.14 αυτής της Πολιτικής.

Άλλοι άνθρωποι μπορούν να βρουν τις πληροφορίες του προφίλ σας στο Workathlon μέσω των μηχανών αναζήτησης (μπορείτε να επιλέξετε ποια τμήματα του δημόσιου προφίλ σας είναι προσβάσιμα σε δημόσιες μηχανές αναζήτησης στις ρυθμίσεις σας) ή να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το Twitter σε συνδυασμό με το λογαριασμό Workathlon.

Προσφέρουμε μια λειτουργία “δημόσιου προφίλ” που σας επιτρέπει ως Μέλος να δημοσιεύει τμήματα του επαγγελματικού προφίλ σας στο δημόσιο διαδίκτυο. Αυτό το δημόσιο προφίλ θα ευρετηριάζεται και θα εμφανίζεται μέσω δημόσιων μηχανών αναζήτησης όταν κάποιος ψάχνει για το όνομά σας. Μπορείτε να επιλέξετε τα τμήματα του προφίλ σας που οι μηχανές αναζήτησης ευρετηριαστούν ή να εξαιρεθούν εντελώς από αυτή τη δυνατότητα στις ρυθμίσεις λογαριασμού σας LinkedIn ή να περιορίσετε τις πληροφορίες που είναι ορατές στο κοινό στο προφίλ σας SlideShare. Ωστόσο, οι μηχανές αναζήτησης τρίτων ενδέχεται να μην ενημερώσουν αυτόματα τις προσωρινές τους πληροφορίες, οι οποίες ενδέχεται να περιέχουν παλαιές πληροφορίες δημόσιου προφίλ. Εκτός εάν τα διαγράψετε, τα προφίλ σας στο workathlon.com και στην αντίστοιχη εφαρμογή είναι πάντα ορατά στις αντίστοιχες Υπηρεσίες.

Η προβολή του επαγγελματικού σας προφίλ σε άλλα Μέλη εξαρτάται από τις συνδρομές που μπορεί να έχουν, τη χρήση των Υπηρεσιών, τα κανάλια πρόσβασης και τους τύπους αναζήτησης (π.χ. με όνομα ή με λέξη-κλειδί). Για παράδειγμα, οι συνδέσεις πρώτου βαθμού μπορούν να δουν το πλήρες προφίλ και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Άλλοι έχουν πιο περιορισμένη πρόσβαση, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο Κέντρο βοήθειας. Λάβετε υπόψη ότι οι υπεύθυνοι προσλήψεων και άλλοι επαγγελματίες συνδρομητές μπορούν να δουν το πλήρες προφίλ σας ακόμα και αν δεν έχετε εγκρίνει το μήνυμά τους.

Δεν ενοικιάζουμε ή πουλάμε προσωπικές πληροφορίες που δεν έχετε δημοσιεύσει στις Υπηρεσίες μας, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Δεν θα αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες που δεν έχουν δημοσιευτεί στο προφίλ σας ή δεν έχουν δημιουργηθεί μέσω εμπλοκής με τις άλλες υπηρεσίες μας, όπως είναι οι ομάδες και οι σελίδες της Εταιρείας, εκτός από την εκτέλεση των οδηγιών σας (για παράδειγμα, επεξεργασία των πληροφοριών πληρωμής) συγκατάθεση, εκτός εάν έχουμε καλή πίστη ότι η γνωστοποίηση επιτρέπεται από το νόμο ή είναι λογικά αναγκαία για: (1) συμμόρφωση με μια νομική απαίτηση ή διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, αστικών και ποινικών κλήσεων, δικαστικών αποφάσεων ή άλλων υποχρεωτικών γνωστοποιήσεων · (2) επιβολή της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου ή της Συμφωνίας Χρήστη μας, (3) να απαντήσει σε αξιώσεις παραβίασης των δικαιωμάτων τρίτων · (4) να απαντήσει στα ερωτήματα των υπηρεσιών του κράτους · ή (5) να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του Workathlon, των Υπηρεσιών μας, των Μέλη μας, των Επισκεπτών μας ή του κοινού. Βλ. Ενότητα 2.14 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμόρφωσή μας με τα νομικά αιτήματα για πληροφορίες. Υποστηρίζουμε παρόχους υπηρεσιών middleware που προσφέρουν λύσεις αρχειοθέτησης σε επιχειρήσεις που υπόκεινται σε νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις αρχειοθέτησης, οι οποίες, με την άδειά σας, διευκολύνουν την αρχειοθέτηση των επικοινωνιών και άλλων δραστηριοτήτων σας από τρίτους για λόγους συμμόρφωσης. Το περιεχόμενο που διανέμεται μέσω των δυνατοτήτων κοινής χρήσης και των ενσωματώσεων τρίτων μερών ενδέχεται να οδηγήσει στην εμφάνιση ορισμένων προσωπικών σας πληροφοριών εκτός των Υπηρεσιών μας. Για παράδειγμα, όταν δημοσιεύετε περιεχόμενο σε μια Ομάδα που είναι ανοιχτή για δημόσια συζήτηση, το περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας ως συνεισφέροντος, μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Επίσης, εάν έχετε επιλέξει να δεσμεύσετε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς υπηρεσίας σας στο Twitter, στο Facebook ή σε άλλο παρόμοιο λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε περιεχόμενο από τις Υπηρεσίες μας με αυτές τις υπηρεσίες τρίτων, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας (τις οποίες μπορείτε να αλλάξετε σε οποιαδήποτε χρόνου) και τις αντίστοιχες πολιτικές αυτών των τρίτων. Περαιτέρω, επιτρέπουμε σε τρίτα μέρη να αναζητήσουν πληροφορίες προφίλ (με την επιφύλαξη των ρυθμίσεων απορρήτου) χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τις πληροφορίες επωνυμίας σας μέσω του προφίλ API του (δείτε Ενότητα 2.7 παρακάτω). Τα τρίτα μέρη (για παράδειγμα, ο πάροχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ενδέχεται να σας δώσουν την επιλογή να μεταφορτώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες στις επαφές που έχετε αποθηκεύσει μαζί μας στη δική τους υπηρεσία. Αν επιλέξετε να μοιραστείτε τις επαφές σας με αυτό τον τρόπο, θα παραχωρήσετε στο τρίτο σας πρόσωπο το δικαίωμα να αποθηκεύσει, να αποκτήσει πρόσβαση, να αποκαλύψει και να χρησιμοποιήσει αυτές τις επαφές με τους τρόπους που περιγράφονται στους όρους των τρίτων και στην πολιτική απορρήτου.

2.7. Δημοσκοπήσεις και έρευνες

Διεξάγουμε δικές μας έρευνες και δημοσκοπήσεις και βοηθάμε τρίτους να κάνουν αυτό το είδος έρευνας. Η συμμετοχή σας σε έρευνες ή δημοσκοπήσεις εξαρτάται από εσάς. Επίσης, μπορείτε να εξαιρεθείτε από την πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνες.

Οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες μπορούν να διεξάγονται από εμάς, μέλη ή τρίτους. Ορισμένα τρίτα μέρη ενδέχεται να στοχεύσουν διαφημίσεις σε εσάς στη σελίδα αποτελεσμάτων με βάση τις απαντήσεις σας στη δημοσκόπηση. Εμείς ή τρίτα μέρη μπορούμε να ακολουθήσουμε μαζί σας μέσω μηνύματος σχετικά με τη συμμετοχή σας, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε μηνύματα. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τρίτα μέρη για να σας παράσχουμε κίνητρα για να συμμετάσχετε σε έρευνες ή δημοσκοπήσεις. Εάν η παροχή κινήτρων απαιτεί τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικές πληροφορίες στο τρίτο μέρος που πληροί την προσφορά παροχής κινήτρων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την παροχή κινήτρων και την επαλήθευση των στοιχείων επικοινωνίας σας. Εναπόκειται σε εσάς αν παρέχετε αυτές τις πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από ένα κίνητρο. Η συγκατάθεσή σας να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες για τους σκοπούς που αναφέρονται στη δημοσκόπηση ή στην έρευνα θα ζητηθεί ρητά από το συμβαλλόμενο μέρος που τη διεξάγει. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συμμετοχή σε έρευνες, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις σας για να σταματήσετε να λαμβάνετε αυτά τα ερωτήματα και αιτήματα.

2.8. Ψάξιμο

Οι Υπηρεσίες μας σας βοηθούν να αναζητήσετε άλλους επαγγελματίες, εταιρείες, ομάδες, επαγγελματικό περιεχόμενο και θέσεις εργασίας.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα Μέλη, τις ευκαιρίες απασχόλησης, τις πληροφορίες για τις εταιρείες και το περιεχόμενο της κοινότητας από τις Ομάδες στις Υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε μέλη με ιδιαίτερη εμπειρία ή εμπειρία ή μέλη τα οποία ίσως γνωρίζετε από τη βιομηχανία ή το επάγγελμά σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε ευκαιρίες απασχόλησης και πληροφορίες για εταιρείες. Χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες από τις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ μελών, του περιεχομένου ομάδων και των εταιρικών σελίδων, για να ενημερώσουμε και να βελτιώσουμε την υπηρεσία αναζήτησής μας.

2.9. Ομάδες

Είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε πληροφορίες δημοσιεύετε στις Υπηρεσίες μας και αυτό το περιεχόμενο θα είναι προσιτό σε άλλους.

Εάν συμμετέχετε σε Ομάδες, μοιράζεστε περιεχόμενο στη ροή ενημέρωσης δικτύου ή εισάγετε ένα blog ή άλλο περιεχόμενο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που επιλέγετε να αποκαλύψετε χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες μπορούν να διαβαστούν, να συλλεγούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλα μέλη σε αυτά τα φόρουμ , προγραμματιστές και άλλα τρίτα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των διαφημιζόμενων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πληροφορίες που επιλέγετε να υποβάλετε σε αυτά τα φόρουμ. Οι συνεισφορές των Ομάδων σας μπορούν συνήθως να αναζητηθούν στις Υπηρεσίες μας και κάποιο περιεχόμενο σε Ομάδες μπορεί να είναι δημόσιο και να μπορεί να αναζητηθεί στο Διαδίκτυο αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν έχει κλείσει την ομάδα για δημόσιες συζητήσεις. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις κλειστές ομάδες από το εικονίδιο λουκέτου δίπλα στο όνομα της ομάδας. Μπορείτε να καταργήσετε τις αναρτήσεις σας σε ομάδες ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, άλλοι μπορεί να έχουν αντιγράψει και να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που μοιραστήκατε.

2.10. Μαρτυρίες και Διαφημίσεις Τοποθετούνται μέσω διαφημίσεων Workathlon

Εάν προσφέρετε οποιεσδήποτε μαρτυρίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή τοποθετήσετε διαφημίσεις μέσω των διαφημίσεων Workathlon, μπορούμε να δημοσιεύσουμε αυτές τις μαρτυρίες και παραδείγματα διαφημίσεων που τοποθετείτε σε σχέση με την προώθηση αυτών των υπηρεσιών σε τρίτους. Οι Μαρτυρίες και οι διαφημίσεις μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει.

2.11. Talent Recruiting, Marketing και Λύσεις Πωλήσεων

Προσφέρουμε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας στους recruiters και άλλους, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση, οργάνωση και επικοινωνία με πιθανούς υποψηφίους ή για προσφορά επιχειρηματικών ευκαιριών. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπουμε
την εξαγωγή πληροφοριών δημόσιου προφίλ. Μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο εξαγωγής των πληροφοριών σας, αλλάζοντας τα τμήματα του δημόσιου προφίλ που έχετε πρόσβαση στις μηχανές αναζήτησης.

Προσφέρουμε προσαρμοσμένη λειτουργικότητα αναζήτησης ανθρώπων μαζί με οργανωτικά εργαλεία και εργαλεία επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων δραστηριότητας) ως μέρος των λύσεων προσέλκυσης ταλέντων, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Αυτές οι υπηρεσίες επιτρέπουν στους συνδρομητές – γενικά, επιχειρήσεις και επαγγελματικές οργανώσεις – να εξάγουν περιορισμένες πληροφορίες από τα δημόσια προφίλ των βουλευτών, όπως το όνομα, τον τίτλο, την τρέχουσα εταιρεία, τον τρέχοντα τίτλο και την τοποθεσία (για παράδειγμα, το San Francisco Bay Area). διαχείριση της υποψήφιας προμήθειας. Μπορείτε να περιορίσετε ή να εμποδίσετε τους συνδρομητές να εξάγουν τις πληροφορίες του προφίλ σας, ρυθμίζοντας τις ρυθμίσεις προβολής δημόσιου προφίλ για να περιορίσετε την πρόσβαση σε αυτά τα πεδία. Δεν παρέχουμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας σε αυτούς τους συνδρομητές. Ωστόσο, αν δημοσιεύσετε αυτές τις πληροφορίες ως μέρος του προφίλ σας, θα είναι διαθέσιμο σε αυτούς και σε άλλους. Ένας προστάτης ή άλλος τέτοιος συνδρομητής μπορεί επίσης να διαχειρίζεται και να αποθηκεύει τις πληροφορίες που έχει αποκτήσει ανεξάρτητα για εσάς εκτός των Υπηρεσιών μας, όπως ένα βιογραφικό σημείωμα, σε σχέση με την πλατφόρμα μας. Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ανεξάρτητα από τις Υπηρεσίες μας δεν θα προστεθούν από εμάς στο προφίλ σας και δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας αλλά υπόκεινται στις πολιτικές του συνδρομητή μας για την πρόσληψη, το μάρκετινγκ ή την πώληση λύσεων. Αποθηκεύουμε τέτοιες πληροφορίες για λογαριασμό αυτού του συνδρομητή, οι οποίοι μπορούν να τον καταργήσουν ανά πάσα στιγμή. Δεν επεξεργαζόμαστε περαιτέρω αυτές τις πληροφορίες.

2.12. Σελίδες για εταιρείες, σχολεία, υπεύθυνους επιρροής και άλλες οντότητες

Οι εταιρείες και άλλες οντότητες μπορούν να δημιουργούν σελίδες στις Υπηρεσίες μας. Εάν ακολουθήσετε μία από αυτές τις σελίδες, οι μη διακριτές πληροφορίες σχετικά με εσάς θα παρέχονται στους διαχειριστές της σελίδας.

Ορισμένες σελίδες στις Υπηρεσίες είναι δημόσιες (π.χ. εταιρείες και σελίδες κολλεγίων) και όλες οι επικοινωνίες ή οι πληροφορίες που μοιράζονται μέσω αυτών θα είναι προσβάσιμες από την οντότητα που τις δημιούργησε. Αν ακολουθήσετε ένα άτομο ή μια οργάνωση, θα συμπεριληφθείτε μεταξύ των οπαδών του, τα οποία μπορούν να προβληθούν από άλλους, συμπεριλαμβανομένου του κατόχου της σελίδας. Χρησιμοποιούμε συγκεντρωτικές πληροφορίες σχετικά με τους οπαδούς και τους θεατές για να παρέχουμε δεδομένα σχετικά με την απόδοση αυτών των σελίδων (για παράδειγμα, επισκέψεις και ενημερώσεις).

2.13. Συμμόρφωση με τη Νομική Διαδικασία και άλλες γνωστοποιήσεις

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν επιβάλλονται από το νόμο, την κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία, ή εάν είναι απαραίτητο για την επιβολή της Συμφωνίας Χρήστη μας.

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες, πληροφορίες προφίλ ή πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας ως Μέλους ή Επισκέπτη όταν απαιτείται από το νόμο, την κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία, είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, είτε στην ΕΕ είτε σε άλλες δικαιοδοσίες, ή εάν πιστεύουμε καλή τη πίστει ότι η αποκάλυψη είναι εύλογα αναγκαία για (1) να διερευνά, να προλαμβάνει ή να αναλαμβάνει δράση σχετικά με ύποπτες ή πραγματικές παράνομες δραστηριότητες ή να βοηθά τις κυβερνητικές υπηρεσίες επιβολής · (2) να επιβάλουμε τη Συμφωνία Χρήσης, να διερευνήσουμε και να υπερασπιστούμε τους ισχυρισμούς ή τους ισχυρισμούς τρίτων ή να προστατεύσουμε την ασφάλεια ή την ακεραιότητα της Υπηρεσίας μας. ή (3) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια του Workathlon, των μελών μας, του προσωπικού μας ή άλλων. Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τα Μέλη σχετικά με τις νομικές απαιτήσεις για τα προσωπικά τους στοιχεία, όταν κρίνεται σκόπιμο με την κρίση μας, εκτός εάν απαγορεύεται από νόμο ή δικαστική απόφαση ή όταν το αίτημα είναι επείγουσα. Υπό το πρίσμα των αρχών μας, μπορούμε να αμφισβητήσουμε αυτές τις απαιτήσεις όταν θεωρούμε, κατά την κρίση μας, ότι οι αιτήσεις είναι υπερβολικές, ασαφείς ή ελλιπείς, αλλά δεν δεσμεύονται να αμφισβητούν κάθε απαίτηση.

2.14. Γνωστοποιήσεις σε Άλλους ως Αποτελέσματα Μεταβολής Ελέγχου ή Πώλησης της Εταιρείας LinkedIn

Εάν υπάρξει αλλαγή στον έλεγχο ή την πώληση ολόκληρου ή μέρους του Workathlon, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες αυτές σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους ως μέρος πώλησης των περιουσιακών στοιχείων της ELPAR SA, θυγατρικής ή τμήματος ή ως αποτέλεσμα αλλαγής στον έλεγχο της εταιρείας ή μιας από τις θυγατρικές της ή σε προετοιμασία για οποιοδήποτε από αυτά τα συμβάντα. Οποιαδήποτε τρίτη εταιρεία στην οποία μεταβιβάζουμε ή πουλάμε τα περιουσιακά μας στοιχεία θα έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις προσωπικές και άλλες πληροφορίες που μας παρέχετε με τον τρόπο που ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

2.15. Πάροχοι υπηρεσιών

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρίτους για να μας βοηθήσετε στις Υπηρεσίες

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εταιρείες και ιδιώτες τρίτων για να διευκολύνουμε τις Υπηρεσίες μας (π.χ. συντήρηση, ανάλυση, έλεγχος, μάρκετινγκ και ανάπτυξη). Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν περιορισμένη πρόσβαση στις πληροφορίες σας μόνο για να εκτελέσουν αυτές τις εργασίες εξ ονόματός μας και είναι υποχρεωμένες να μην αποκαλύψουν ή να χρησιμοποιήσουν την Workathlon για άλλους σκοπούς.

2.16. Επεξεργασία δεδομένων εκτός της χώρας σας

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας εκτός της χώρας στην οποία ζείτε.

Μπορούμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας και να τις επεξεργαζόμαστε εκτός της χώρας διαμονής σας, όπου λειτουργεί η Workathlon, οι θυγατρικές της και οι πάροχοι υπηρεσιών.

3. Οι επιλογές και οι υποχρεώσεις σας
3.1. Δικαιώματα πρόσβασης, διορθώστε ή διαγράψτε τις πληροφορίες σας και κλείστε τον λογαριασμό σας

Μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες του Workathlon οποιαδήποτε στιγμή, επεξεργάζοντας το προφίλ σας, διαγράφοντας περιεχόμενο που έχετε δημοσιεύσει ή κλείνοντας το λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας.

Έχετε το δικαίωμα (1) να αποκτήσετε πρόσβαση, να τροποποιήσετε, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία που ελέγχει η Workathlon σχετικά με το προφίλ σας, (2) να αλλάξετε ή να καταργήσετε το περιεχόμενό σας και (3) να κλείσετε το λογαριασμό σας. Μπορείτε να ζητήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία που δεν είναι ορατά στο προφίλ σας ή εύκολα προσβάσιμα από εσάς (για παράδειγμα, την πρόσβαση IP σας
logs). Εάν κλείσετε τους λογαριασμούς σας, οι πληροφορίες σας θα καταργηθούν γενικά από την Υπηρεσία εντός 24 ωρών. Γενικά, διαγράφουμε τις πληροφορίες κλειστού λογαριασμού και απενεργοποιούμε κάθε αρχείο καταγραφής ή άλλες πληροφορίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μέσω της διαδικασίας διαγραφής εντός 30 ημερών από το κλείσιμο του λογαριασμού, εκτός από όσα αναφέρονται παρακάτω.

Σημείωση: Οι πληροφορίες που έχετε μοιραστεί με άλλους χρήστες (π.χ. μέσω μηνυμάτων, ενημερώσεων δικτύου, κοινής χρήσης περιεχομένου ή ομάδων) ή που έχουν αντιγραφεί άλλοι ενδέχεται να παραμείνουν ορατές και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας ή τη διαγραφή των πληροφοριών από το δικό σας προφίλ. Τα ομαδικά περιεχόμενα που σχετίζονται με κλειστούς λογαριασμούς θα εμφανίζουν έναν άγνωστο χρήστη ως πηγή. Επιπλέον, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να εξαλείψετε τυχόν πληροφορίες σχετικά με εσάς που άλλα μέλη αντιγράφηκαν ή εξήχθησαν από τις Υπηρεσίες μας, επειδή αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να μην είναι υπό τον έλεγχό μας. Το δημόσιο προφίλ σας μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης έως ότου η μηχανή αναζήτησης ανανεώσει την προσωρινή μνήμη της.

3.2. Διατήρηση δεδομένων

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όπως απαιτείται. Για παράδειγμα, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες ακόμη και μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας, εάν είναι απαραίτητο να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να πληρούμε τις ρυθμιστικές απαιτήσεις, να επιλύσουμε διαφορές, να αποτρέψουμε την απάτη και την κατάχρηση ή να επιβάλουμε αυτή τη συμφωνία.

Διατηρούμε τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε ενώ υπάρχει ο λογαριασμός σας ή είναι απαραίτητος για να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ακόμα και μετά τη λήξη του λογαριασμού σας, εάν η διατήρηση είναι λογικά αναγκαία για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να ανταποκριθούμε στις κανονιστικές απαιτήσεις, να επιλύσουμε διαφορές μεταξύ των μελών, να αποτρέψουμε την απάτη και την κατάχρηση ή να εφαρμόσουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου και τη Συμφωνία Χρήστη μας. Μπορούμε να διατηρήσουμε προσωπικές πληροφορίες, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εάν το ζητήσουν οι αρχές επιβολής του νόμου. Η Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μας μπορεί να διατηρεί πληροφορίες για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την παροχή μόνο αναφορών και αναλύσεων τάσεων υποστήριξης, αλλά κατά γενικό κανόνα διαγράφετε ή απενεργοποιούμε τα δεδομένα κλειστού λογαριασμού σύμφωνα με την Ενότητα 3.1, εκτός από τα δεδομένα εμφάνισης του plugin δηλαδή τις πληροφορίες που επισκεφθήκατε σε ιστότοπους που μεταφέρουν το κοινωνικό μας πρόσθετο αλλά στις οποίες δεν κάνατε κλικ), τις οποίες απενεργοποιήσαμε εντός 7 ημερών (αν και διατηρούμε 30 ημέρες για αρχεία καταγραφής webserver για ασφάλεια, εντοπισμό σφαλμάτων και σταθερότητα ιστότοπου μόνο για σκοπούς) δημιουργώντας συγκεντρωτικά σύνολα δεδομένων που δεν μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε άτομα.

4. Σημαντικές πληροφορίες
4.1. Ελάχιστη ηλικία

Πρέπει να πληρείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις ηλικίας του Workathlon για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Όπως περιγράφεται στο Κεφάλαιο 2.1 της Συμφωνίας Χρήσης, τα άτομα πρέπει να έχουν ελάχιστη ηλικία για να χρησιμοποιήσουν το Workathlon.

4.2. Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Θα σας ειδοποιήσουμε όταν αλλάζουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.

Ενδέχεται να αλλάζουμε αυτή την Πολιτική Απορρήτου από καιρό σε καιρό. Εάν προβούμε σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή στην Πολιτική Απορρήτου, θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά με τις Υπηρεσίες ή με άλλα μέσα, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ελέγξτε προσεκτικά τις αλλαγές. Εάν συμφωνείτε με τις αλλαγές, απλά συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας. Αν αντιτεθείτε σε οποιαδήποτε από τις αλλαγές στους όρους μας και δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας, μπορείτε να κλείσετε τους λογαριασμούς σας. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς και το λογαριασμό σας. Η χρήση των Υπηρεσιών μας μετά από μια ειδοποίηση αλλαγών που σας έχει κοινοποιηθεί ή δημοσιευτεί στις Υπηρεσίες μας συνιστά συγκατάθεση για τους αλλαγμένους όρους ή πρακτικές.

4.3. Ασφάλεια

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια και έχουμε επιτρέψει την πρόσβαση HTTPS στον ιστότοπό μας, πέραν της υπάρχουσας πρόσβασης SSL σε κινητές συσκευές. Επίσης, γνωρίζετε ότι το Διαδίκτυο δεν είναι ένα ασφαλές περιβάλλον, οπότε προσέξτε και επιλέξτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης.

Έχουμε εφαρμόσει διασφαλίσεις ασφάλειας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που παρέχετε σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου. Η πρόσβαση στα δεδομένα σας στις Υπηρεσίες μας προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και τα δεδομένα όπως οι πληροφορίες πιστωτικών καρτών προστατεύονται με κρυπτογράφηση SSL όταν ανταλλάσσονται μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ιστού και των Υπηρεσιών. Προσφέρουμε επίσης ασφαλή πρόσβαση https στην ιστοσελίδα workathlon.com. Προκειμένου να προστατεύσουμε τα δεδομένα που αποθηκεύουμε στους διακομιστές μας, παρακολουθούμε τακτικά το σύστημά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις και χρησιμοποιούμε ένα κέντρο δεδομένων ασφαλείας με πρόσβαση. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Διαδίκτυο δεν είναι ένα 100% ασφαλές περιβάλλον, δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας που μας διαβιβάζει. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι η πρόσβαση σε πληροφορίες, η αποκάλυψη, η τροποποίηση ή η καταστροφή των πληροφοριών δεν μπορεί να γίνει με παραβίαση οποιωνδήποτε φυσικών, τεχνικών ή διαχειριστικών διασφαλίσεών μας. Είναι δική σας ευθύνη να προστατεύσετε την ασφάλεια των στοιχείων σύνδεσής σας. Λάβετε υπόψη ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα άμεσα μηνύματα και παρόμοια μέσα επικοινωνίας με άλλα μέλη δεν είναι κρυπτογραφημένα και σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην κοινοποιείτε εμπιστευτικές πληροφορίες με αυτά τα μέσα. Παρακαλώ βοηθήστε να κρατήσετε ασφαλή το λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.